Nederlands Kampioenschap 2014

Op 5 en 6 september heeft de Stichting Paardendagen Driezum-Wâlterswâld het Nederlands Kampioenschap Samengesteld Mennen mogen organiseren.

In 2013 zijn wij benaderd door de KNHS met de vraag of we in ons jubileumjaar 2014 deze taak op ons wilden nemen.
Allereerst waren we natuurlijk zeer vereerd, je wordt tenslotte niet zomaar gevraagd om een dergelijke wedstrijd te organiseren.
Het is voor ons de kroon op het werk van al onze vrijwilligers.

De organisatie kijkt terug op een geweldig weekend, waarbij onze dank uitgaat naar onze fantastische vrijwilligers die dit jaar naast de Paardendagen ook tijdens dit Nederlands Kampioenschap weer klaarstonden als één enthousiaste groep.

Ook onze sponsoren willen wij hartelijk dank zeggen voor hun financiële bijdrage aan dit kampioenschap, evenals de landeigenaren, bedrijven en personen die materialen ter beschikking hebben gesteld.

Alle deelnemers bedanken wij voor hun sportiviteit en positieve reacties, en niet te vergeten alle toeschouwers die in grote getale naar het Nederlands Kampioenschap in Driezum-Wâlterswâld zijn gekomen!

Wij kijken terug op een fantastisch weekend, en kunnen een ervaring aan ons lijstje toevoegen die we nooit meer zullen vergeten!

Uitslagen Nederlands Kampioenschap.

Wilt u nog even nagenieten van het NK, dan kunt u de foto’s vinden in ons online fotoalbum